Konst, glas och vernissage med vänner och bekanta. Låna hem en utställning.

VERNISSAGE, HALV 7 HOS DIG! är ett konstprojekt där de som bor i Kronoberg län fått möjlighet att låna hem en rykande färsk glasutställning specifikt framtagen för att kunna visas i hemmamiljö. Projektet har nu landat på Kulturparken Småland och Sveriges Glasmuseum där det finns att ta del av.

Vi tittar på möjligheten att fortsätta låna ut utställningen till privatpersoner men vet inte fall vi får till det ännu. Är du intresserad så får du gärna maila oss din intresseanmälan. Med lite tur får vi till det och kanske är det just du som ges möjligheten att få utställningen installerad hos dig. Många glada hej!

Installation från Lena och Johny i Smedbäck

Installation från Lena och Johny i Smedbäck

Minnesobjekt och slututställning

Med inspiration av upplevelsen av hemmet, människorna och samtalen från vernissagen skapar konstnären och aktuell samarbetsgäst ett eller flera minnesobjekt. Som utställningsvärd är du välkommen att delta i tillblivelsen av dessa objekt vilket kan vara en unik möjlighet för dig att ta del av den konstnärliga processen. De nyskapade minnesobjekten visas nu tillsammans med konstverken från den turnerande utställningen, på Sveriges Glasmuseum i Växjö. A.K.A. Kulturparken Småland.